Read Eliza Rose by Mary Hooper Free Online


Ebook Eliza Rose by Mary Hooper read! Book Title: Eliza Rose
The author of the book: Mary Hooper
Edition: Orlando
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 853 KB
City - Country: No data
Loaded: 1750 times
Reader ratings: 3.4

Read full description of the books:Mary Hooper nem csak szülőhazájában tartozik a legnépszerűbb ifjúsági írók közé: az Édességek kicsiny boltja és folytatása, a Szirmok a hamuban egycsapásra meghódította a magyar olvasók szívét is. Legújabb regénye, az Eliza Rose ismét a XVII. századi Londonba kalauzolja olvasóit, ezúttal azonban az is kiderül, hogy a korabeli élet nem csupán az előző könyveiben bemutatott pestis és a tűzvész borzalmairól szólt, hanem a szórakozásból is jócskán kijutott legalábbis a kiváltságosoknak. Eliza, a fiatal falusi lány rövid idő alatt megismeri a főváros mocskát, a királyi udvar szemfényvesztő csillogását, a színházi élet frivolságát, s megtapasztalja, hogy Londonban semmi sem az, aminek látszik. Ő azonban bár egyik hihetetlen kalandból a másik ha csöppen megőrzi tartását, s a könyv végére nem csak az igaz szerelmet találja meg, hanem származásának homályos titkára is fény derül… Akárcsak korábbi regényeiben, Hooper az Eliza Rose-ban is bizonyítja, milyen kiváló hangulatfestő képességgel rendelkezik, a rettenetes börtönkörülmények vagy a királyi udvar pompája szinte a szemünk láttára elevenedik meg, izgalmas időutazásra invitálva a romantikus történelmi históriák kedvelőit.


Download Eliza Rose PDF Eliza Rose PDF
Download Eliza Rose ERUB Eliza Rose PDF
Download Eliza Rose DOC Eliza Rose PDF
Download Eliza Rose TXT Eliza Rose PDFRead information about the author

Ebook Eliza Rose read Online! Librarian Note: There is more than one author by this name in the Goodreads database.

British children's and young adult author Mary Hooper was born in 1944, in Barnes, South West London. She left school at fifteen, and went to work as a window dresser, and then as a secretary. She eventually returned to school, as an adult student, earning a degree in English from Reading University. Hooper began her writing career with short stories, publishing in women's and teen magazines. Her first book, Jodie, was published in 1978. She is married, has two children, and one grandchild, and lives in Henley on Thames, Oxfordshire.


Reviews of the Eliza Rose


LOUIE

Quickly downloaded

LOUIS

This is a very predictable author. When you get a book for free, you can read it. The intrigue is present, the unbundling is clear.

MILLIE

Why do you need to specify a phone?

JUDE

The book is really worthy of the bestseller!

EVIE

A charming book, a lot more!
Add a comment
Download EBOOK Eliza Rose by Mary Hooper Online free

PDF: eliza-rose.pdf Eliza Rose PDF
ERUB: eliza-rose.epub Eliza Rose ERUB
DOC: eliza-rose.doc Eliza Rose DOC
TXT: eliza-rose.txt Eliza Rose TXT